Fysiotherapie op Victoria

26 December 2019 - Geplaatst door: Loek Bles
Fysiotherapie op Victoria
Nieuwe fysiotherapeut op Victoria

Vanaf half december is Dimitri Motz, de nieuwe huurder van de fysioruimte van Victoria Squash, samen met zijn team begonnen op het sportpark Victoria. De diensten van Fysiotherapie Woudesteinzijn niet alleen gericht op squashers, maar op iedereen die bij Victoria een sport beoefend!

De locatie is voor Fysiotherapie Woudestein de ultieme plek om als fysiotherapeut te werken gezien hun affiniteit met sport gerelateerde blessures. Zij zijn gespecialiseerd in het behandelen van acute maar ook chronische sportblessures. Het diagnostisch proces wordt ondersteunt door gebruik te maken van echo‚Äôs. Hiermee kunnen zij spier-, pees- of ander letsel beter in kaart brengen. Manuele therapie, dry needling, gefocusseerde shockwave en Percutane Needle Electrolyse behoren ook tot de mogelijkheden, maar altijd in combinatie met trainingstherapie.

Door hun jarenlange ervaring met onder andere het behandelen van sporters, zowel amateur- als topsporters en hun bestaand netwerk met specialisten kunnen zij jou zo optimaal mogelijk van dienst zijn.

Meer info over Fysiotherapie Woudestein lees je op onze website!

Wij wensen Dimitri Motz en zijn team veel succes met hun fysiopraktijk bij Victoria!