Dorbrak beker en sportprijs 2017 SV Victoria

17 July 2018 - Geplaatst door: Loek Bles
Dorbrak beker en sportprijs 2017 SV Victoria
De Dorbrak beker voor de vrijwilliger van 2017 is naar Paul Driessen gegaan en de sportprijs naar het gemengde tennisteam <17 (Nederlands kampioen)

Jaarlijks wordt door het bestuur van de SV Victoria de Dorbrak beker uitgereikt voor de vrijwilliger van het jaar. Tevens wordt de sportprijs uitgereikt voor de sporter of het team met de meest aansprekende sportprestatie in dat jaar.

Voor 2017 is Paul Driessen tot vrijwilliger van het jaar benoemd en is hiermee opgenomen in de lijst met winnaars van de zogenaamde Dorbrak beker (vanaf 1970)

Voor 2017 heeft het Jeugdteam tm 17 jaar gemengde competitie tennis de sportprijs van de SV Victoria gewonnen. Dit team bestaande uit Lara Akgul, Isabella Mujan, Florentine Dekkers, Abel Forger, Lars Wagenaar en Daniel Verbeek is landelijk jeugdkampioen hoofdklasse gemengd geworden in 2017

Beide winnaars van harte gefeliciteerd !