Horeca Victoria - Horeca

Horeca VICTORIA

De Horeca van Victoria wordt in eigen beheer uitgevoerd.
Het horecateam van ongeveer 12 medewerkers en een groep vrijwilligers wordt aangestuurd door Eric Klapwijk. Eric is bereikbaar via mail: manager-horeca@sv-victoria.nl

Het horecateam is doordeweeks van 09.30 tot 00.15 beschikbaar om onze klanten te bedienen. In het weekeinde zijn de tijden afhankelijk van de seizoenen van de verschillende verenigingen. Op zondag is dat in het hockeyseizoen om 08.00 tot rond 18.15 en op zondag van 08.30 tot 18.15.

Wij willen permanent onze service verbeteren en als u ideeen, suggesties ter verbetering heeft neem dan contact op via verbeterhoreca@sv-victoria.nl
Of
vindt u het leuk om vrijwilligers werk binnen onze horeca te verrichten schroom dan niet contact met ons op te nemen via horeca@sv-victoria.nl.

Menukaart
Voor de menukaart zie bijgaande download

S.V. Victoria Horeca
Kralingseweg 226