Fysiotherapie bij Victoria

Vanaf 30 oktober 2019 is Fysiotherapie Woudestein  de huurder van de fysiotherapie ruimte van Victoria.


De diensten van Fysiotherapie Woudestein zijn gericht op op alle sporters bij Victoria.

De andere locatie van Fysiotherapie Woudestein is gevestigd op de Campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam aan de Kralingse Zoom.

Het team
Dimitri
Motz (eigenaar, Master in de manuele therapie, Master of Science in de sportfysiotherapie en musculoskeletaal echografist) is daar in 1998 gestart als fysiotherapeut en heeft de praktijk langzaam opgebouwd naar een gerenommeerde praktijk voor voornamelijk medewerkers en studenten.

De laatste jaren is de praktijk fors gegroeid. Samen met Kevin (fysiotherapeut met een schat aan ervaring qua fysieke training), Charly(MSc manuele therapie, ervaren dry needler en tevens werkzaam in het Ikazia ziekenhuis) en Berend (startend fysiotherapeut) ligt de focus de laatste tijd ook buiten de Campus. Met name de bewoners rondom de Erasmus Universiteit weten de praktijk te vinden maar ook de bedrijven uit het Brainpark.

Jarenlange ervaring
Het openen van een nieuwe praktijk op een top(sport)locatie, binnen loopafstand van de universiteit, is echt een schot in de roos. De locatie is voor Fysiotherapie Woudestein de ultieme plek om als fysiotherapeut te werken gezien hun affiniteit met sport gerelateerde blessures. Zij zijn dan ook gespecialiseerd in het behandelen van acute maar ook chronische sportblessures. Het diagnostisch proces wordt ondersteunt door gebruik te maken van echo’s. Hiermee kunnen zij spier-, pees- of ander letsel beter in kaart brengen. Manuele therapie, dry needling, gefocusseerde shockwave en in de nabije toekomst Percutane Needle Electrolyse behoren ook tot de mogelijkheden, maar altijd in combinatie met trainingstherapie.

Door hun jarenlange ervaring met onder andere het behandelen van sporters, zowel amateur- als topsporters en hun bestaand netwerk met specialisten kunnen zij jou zo optimaal mogelijk van dienst zijn.


Info over Fysiotherapie Woudestein